колумна

Пронајдени се 169 резултати на тема „колумна“
Вести

Николоски: Целосна неспособност и неработа на оваа влада која работи само кога има нешто да украде и по цел ден смислува шеми како да изрекетира некој бизнисмен

Паралелно со оваа отворена и нескриена корупција се случува и целосно фијаско во економијата и целосно потфрлање на владините политики...