пат

Пронајдени се 37 резултати на тема „пат“
Вести

Застој во работата на патот: За Градско-Прилеп предвидени 63 милиони евра, рокот тече, а ништо не се гради (ФОТО)

Два месеци владее застој во градежните работи за експресниот пат Градско-Прилеп. Тука не се работи ништо, а роковите најавени се ближат. Како...
Вести

Влева страв во коски и кај најискусните возачи: Ова е најопасниот пат на светот, оправдано наречен “патот на смртта“ (ФОТО)

Јунгас Роуд, односно “Death Road” го добил името по бројот на луѓе кои на него го изгубиле животот. Настанал откако парагвајските затвореници...