ѓорче петров

Пронајдени се 99 резултати на тема „ѓорче петров“
Вести

Мисајловски се сретна со дуќанџиите и занаетчиите од Ѓорче Петров: Потребни се најразлични модели на стимулација на малите и средните бизниси

По средбата со просветните работници, остварив средба со дуќанџиите и занаетчиите од Ѓорче Петров. Заедно со кандидатот за пратеник...
Вести

Мисајловски: СДСМ со скапи реклами велат дека градат Клинички Центар во Ѓорче Петров, но ова позади мене е пустош и ништо не се гради (ВИДЕО)

Денеска се наоѓам во Ѓорче Петров а зад мене се наоѓа Клиничкиот Центар на СДСМ. Со скапите реклами што ги најавуваат од СДСМ дека градат...
Скопје

Пред амбулантата во Ѓорче Петров 2 никна дива депонија, а за да поработи градоначалникот мора да има камера и протести (ФОТО)

Фејсбук страната Ѓорче Петров денеска сподели видео од Ѓорче Петров 2 каде кај амбулантата никнала дива депонија. -НОВО ! НОВО ! НОВО...
Скопје

Прифатена иницијативата на ВМРО-ДПМНЕ, 300.000 денари за подобра хигиена во основните училишта и градинките во Ѓорче Петров

Прифатена е иницијативата на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за трансфер на 300.000 денари кон основните училишта и градинките...