Скопје Ѓорче Петров

Пролетна офанзива: Со забрзано темпо се работи на изградба на ново игралиште во ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“ (ВИДЕО)

Пролетната офанзива со градежните активности во Ѓорче Петров продолжува со засилено темпо и започнати се повеќе градежни работи.

Пролетна офанзива: Со забрзано темпо се работи на изградба на ново игралиште во ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“ (ВИДЕО)

Чекор по чекор Ѓорче Петров се менува кон подобро, интензивно се работи, се гради и се инвестира во секој дел од општината, истакна градоначалникот на општината, Александар Стојкоски.

Пролетната офанзива со градежните активности во Ѓорче Петров продолжува со засилено темпо и започнати се повеќе градежни работи.

Со забрзано темпо се работи на изградба на ново игралиште во ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“. Се работи на поставување на нов фудбалски терен, со вештачка трева, каде учениците ќе уживаат и ќе се усовршуваат во спортот.

 

 

To top