Македонија Позитивна енергија

Позитивни луѓе за позитивни промени: Хепенинг во Ѓорче Петров, Мисајловски на дружба со сограѓаните (ВИДЕО)

„Време е да ја направиме Македонија повторно горда“ – беше пораката која ја испратија присутните.

Позитивни луѓе за позитивни промени: Хепенинг во Ѓорче Петров, Мисајловски на дружба со сограѓаните (ВИДЕО)

Позитивна енергија, позитивни луѓе за позитивни промени и време кое доаѓа.

Денеска се одржи голем хепенинг во Ѓорче Петров, со носителот на изборна единица 2, Владо Мисајловски.

Голем број на граѓани, заедно со своите семејства беа дел од овој настан.

Во една прекрасна и опуштена атмосфера, Мисајловски се дружеше со своите сограѓани.

„Време е да ја направиме Македонија повторно горда“ – беше пораката која ја испратија присутните.

Како изгледаше овој настан, погледнете во видеото:

 

Најнови вести од Македонија

To top