Скопје ЈП Водовод и канализација

Дел од Ѓорче Петров ќе остане без вода

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.

Дел од Ѓорче Петров ќе остане без вода

На ден 29.03.2024 поради  уличен дефект ф-150 мм на ул. „Ѓорче Петров“ бб (во близина на „Макпетрол“), со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од ул. „Ѓорче Петров“, дел од ул. „Борис Сарафов“ и место викано Јурија.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.

To top