Египет

Пронајдени се 100 резултати на тема „Египет“
Вести

СРЕДОЗЕМНОТО МОРЕ БУКВАЛНО ГО СНЕМА – граѓаните око не може да склопат од тоа што мислат дека се случува, има ли поврзаност со земјотресите во Турција?

Националниот истражувачки институт за астрономија и геофизика (NRIAG) во Египет ги демантираше информациите дека водите од Средоземното...