цук

Пронајдени се 58 резултати на тема „цук“
Вести

НАДЛЕЖНИТЕ ПАК ИЗНЕНАДЕНИ: Овчари без храна, непроодни патишта, отсечени села – еве каква е состојбата по снежните врнежи

Центарот за управување со кризи објави каква е состојбата во Македонија до 11 часот денеска по снежите врнежи. Овчари во битолскиот регион...
Вести

ПО СНЕЖНИТЕ ВРНЕЖИ: Отсечени села во мавровско, 10 лица заглавени во викенд населба во мариовско, непроодни патишта во неколку региони

Центарот за управување со кризи соопшти каква е состојба во земјата по врнежи од снег до 08:30 часот денеска. На неколку региони се уште...