цук

Пронајдени се 56 резултати на тема „цук“
Вести

Хеликоптер на АРМ интервенираше, дождот помогна за локализирање на пожарот на Галичица, еве каква е состојбата таму

Пожарот на планината Галичица после интервенцијата на хеликоптерот на АРМ и временските услови (попладнето повремено  врнеше слаб...
Вести

Македонија продолжува да гори: Активни пожари во Малешевијата, Штипско, Скопско, Прилепско, Велешко, Тетовско и Куманиовско

Според податоците на Центарот за управување со кризи, до 13 часот на територијата на државата се активни дестина пожари со разлилчен...
Вести

Беснеат пожарите во пехчевско-делчевскиот регион, гори во прилепско на непристапен терен и кај ветерниците кај Богданци

Четврти ден не стивнуваат пожарите ширум Македонија, од Центарот за управување со кризи информираат каква е состојбата со пожарите...