цук

Пронајдени се 56 резултати на тема „цук“
Вести

Најкритично во Делчевско – пехчевскиот регион, Кумановско и Прилепско, властите апелираат граѓаните да не паничат

Состојбата со пожарите во земјава постојано се менува. Додека некои се локализираат или целосно се ставаат под контрола, други избувнуваат....
Вести

ДЕТАЛИ ДО 12 ЧАСОТ ЗА СИТЕ ПОЖАРИ: 14 куќи и училиште изгореа во Дренак, пожарот кај Пасјак е во дијаметар од 9 км

Центарот за управување со кризи информира за состојбата со пожарите во Македонија до 12 часот денеска. Струмички регион Пожарот во месноста...
Вести

АКТИВНИ 9 ПОЖАРИ ВО МАКЕДОНИЈА: Критично во Старо Нагоричане и Пехчево, Ангелов вели ќе ги контролираат

Девет пожари во моментоов е активни во земјава, а најсериозна е состојбата околу селото Дренак кое се наоѓа во општина Старо Нагоричане. Директорот...
Вести

НАДЛЕЖНИТЕ ПАК ИЗНЕНАДЕНИ: Овчари без храна, непроодни патишта, отсечени села – еве каква е состојбата по снежните врнежи

Центарот за управување со кризи објави каква е состојбата во Македонија до 11 часот денеска по снежите врнежи. Овчари во битолскиот регион...