Познати

Познати

Одмаздата на актерките: Ги земаа своите бебиња во раце и се појавија тука, кога ќе ја слушнете причината ќе им дадете поддршка

Режисерката Грета Беламенди на Канскиот филмски фестивал во 2019 година го однесе своето дете на премиерата на нов филм, но обезбедувањето...
Познати

Анџелина плачеше додека со синот беше на аеродром: Кога ќе ја слушнете причината, ќе ја разберете нејзината емоција

Актерката Анџелина Џоли со најстариот син Медокс беше на аеродромот во Лос Анџелес каде се расплака. Кога ќе ја дознаете причината ќе...