Храна и Пијалаци

Најбрзиот и најевтиниот појадок (РЕЦЕПТ+ВИДЕО)

Направете вкусни пржени кришки за појадок, кои одат со чаша јогурт.

Најбрзиот и најевтиниот појадок (РЕЦЕПТ+ВИДЕО)

СОСТОЈКИ:

2 јајца
200 мл јогурт
парчиња стар леб
Малку масло

Подготовка:

To top