САД

Пронајдени се 546 резултати на тема „САД“
Вести

АНКЕТА: САД, Русија и Кина се најмоќни во светот- еве кои земји од поранешна Југославија се наоѓаат на листата, Македонија ја нема!

САД, Русија и Кина е редоследот на првите три најмоќни земји во светот меѓу 80 држави, кои се наоѓаат на листата изготвена од медиумската...