училиште

Пронајдени се 43 резултати на тема „училиште“
Вести

„Две недели децата си скокаат од прозор на училиштето“: Според наставникот, несреќата во Аеродром била „Од играчка-плачка“

Неумесна игра, а не врсничко насилство е причина за повредата на 14-годишното девојче од Основното училиште „Ѓорѓија Пулевски“ од скопската...