свети николе

Пронајдени се 88 резултати на тема „свети николе“
Вести

Мицкоски: Во Свети Николе се реализирани 70% од тоа што е ветено на изборите, градоначалникот покажува дека може да се работи и реализира

Убав ден денеска во Свети Николе, убаво е кога може да се види како се реализираат проектите кои што се ветени во програмата за време...
Вести

Мицкоски од Свети Николе: Најголемиот дел од проектите ветени на изборите веќе се реализираат или се предвидени да се реализираат во 2023

Секогаш претставува задоволство да се присуствува на завршени проекти кои што беа дел од програмата за локалните избори минатата година,...
Вести

Мицкоски: Континуирано се гради во Свети Николе, водоводи, нов асфалт, детски игралишта, ќе се реализираат и проекти кои не беа ветени кои ќе значат поквалитетен живот за жителите

Денеска сме повторно овде во Свети Николе, градоначалникот Дејан кажа за проектите кои што се во тек. Имаме интересна прогноза дека...
Општини

Владев: За само 100 дена во Свети Николе почната е реконструкција на училиштата, нови улици, бројни инфраструктурни проекти, а почнуваме со изградба на градинка во село Ерџелија

Одлучно решивме да настапиме на чело на локалната самоуправа и да го смениме трендот на раководење кој се покажа како нефункционален,...
Општини

Владев: Започнавме со изградба на улиците и поставување на атмосферска канализација во населбата Лозов расадник

Градоначалникот на општина Свети Николе, Дејан Владев, истакна дека започнува реализација на важни работи за граѓаните. „Започнавме...