дарко костовски

Пронајдени се 28 резултати на тема „дарко костовски“
Вести

Костовски: Градот е претворен во фавела во кој царува криминал, насилство и банди- потенцијални жртви се сите граѓани, а институциите немо посматраат и бројат настрадани

Безбедносната состојба во Скопје е катастрофално лоша. Градот е претворен во фавела во кој царува криминал, насилство и банди. Потенцијални...
Вести

Костовски: Поминаа цели две години од мандатот на градоначалникот Велимир Смилевски, две најлоши години за општина Бутел

Поминаа цели две години од мандатот на градоначалникот Велимир Смилевски, две најлоши години за општина Бутел, две години безидејност...
Вести

УМС со обука за лидерски вештини на која предавање одржаа Мисајловски со претседателите на ОК Костовски и Стојаноски

Во организација на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, потпрестедателот на партијата Владо Мисајловски, со претседателите на ОК Бутел и Ѓорче Петров,...
Вести

Костовски: Заев и Фити мора да одговорат дали испраќањето на Нина фити е цената за позитивниот став на академикот Фити кон капитулантскиот договор со Грција

Ќерката на Таки Фити, Нина Фити од страна на владата е испратена да работи во Светска банка во Вашингтон како претставник на Република...
Вести

Костовски: Манчевски да одговори за 6000 илјади вработувања во државна администрација за кои не постои место согласно годишните планови за вработување а кои ќе бидат на товар на буџетот

Од ВМРО-ДПМНЕ велат дека драматично е што владата, институциите и пред се министерството за информатичко општество и администрација...