Македонија потписи

Костовски: Народот доаѓа по совето

НАРОДОТ ДОАЃА ПО СВОЕТО! Бутел на нозе! Објави на својот Фејсбук профил, градоначалникот на општина Бутел, Дарко Костовски.

Костовски: Народот доаѓа по совето

НАРОДОТ ДОАЃА ПО СВОЕТО! Бутел на нозе! Објави на својот Фејсбук профил, градоначалникот на општина Бутел, Дарко Костовски.

Македонскиот народ од рано наутро со огромна поддршка за кандидатот на ВМРО – ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова. Време е македонскиот народ да си го врати достоинството и честа! Одиме на голема двојна победа! Да живее ВМРО! Вечна да е Македонија! Порача Костовски.

Најнови вести од Македонија

To top