Македонија

ПОРАНЕШЕН ВРАБОТЕН ОД УЈП СВЕДОЧИ ЗА ПСИХИЧКА ТОРТУРА ОД ЛУКАРЕВСКА: Не му продолжиле договор затоа што влегол во контрола кај нејзин близок! (ВИДЕО)

Тони Епов од Гевгелија е поранешен контролор на Управата За Јавни Приходи во Гевгелија.

ПОРАНЕШЕН ВРАБОТЕН ОД УЈП СВЕДОЧИ ЗА ПСИХИЧКА ТОРТУРА ОД ЛУКАРЕВСКА: Не му продолжиле договор затоа што влегол во контрола кај нејзин близок! (ВИДЕО)

Тони Епов од Гевгелија е поранешен контролор на Управата За Јавни Приходи во Гевгелија.

Пред камерата и микрофонот на Радио Лидер, тој ја раскажува психичката тортура и голготата која му ја приредила директорката на оваа институција Сања Лукаревска заедно со неговата политичка партија СДСМ.

Погледнете:

To top