уницеф

Пронајдени се 69 резултати на тема „уницеф“
Вести

УНИЦЕФ ја поздравува одлуката училиштата да продолжат со настава додека траат преговорите помеѓу СОНК и Владата

УНИЦЕФ ја поздравува заедничката одлука на Синдикатот за образование, наука и култура и Министерството за образование и наука за продолжување...