словенија

Пронајдени се 472 резултати на тема „словенија“
Регион

Ново правило во Словенија: Сите што ќе се заразат со коронавирусот по 20 април нема да можат да гласаат на избори

Гласачите кои ќе се заразат со коронавирусот по 20 април нема да можат да гласаат на парламентарните избори во Словенија на 24 април, согласно...