општина илинден

Пронајдени се 153 резултати на тема „општина илинден“
Скопје

Георгиевски на увид на градежни работи: Во тек е изградба на кружен тек во Илинден кој ќе ги спојува трите најглавни артерии во општината

Најпрво да изразам големо задоволство што денеска во Илинден на посета ни е претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, кој е наш...
Скопје

Прва панел дискусија на Локалниот Младински совет на Општина Илинден на тема „Младинско учество во процесот на носење одлуки во Парламентот и општините“

Вчера во просториите на Домот на култура во Општина Илинден се одржа првата панел дискусија во организација на Локалниот Младински...
Скопје

Општина Илинден ја обновува урбаната опрема и сообраќајната сигнализација, во целост ги реконструира сите патни железнички премини

Општина Илинден секојдневно работи на обнова и поставување на нова урбана опрема, во изминатиот период  во неколку населeни места во...