киев

Пронајдени се 22 резултати на тема „киев“
Вести

Се укинува оваа дестинација која беше промовирана пред два месеци- од Скопје повеќе нема да има директен лет кон овој европски град

Авионпревозникот „Виндроуз“ ја укинува линијата Скопје-Киев која само пред два месеци беше лансирана. Во четврток и во недела ќе бидат...
Вести

Прв пат во историјата Македонија воведува редовен лет до овој европски град- од недела можете веќе да го посетите!

На релацијата Скопје-Киев од 6 декември (недела) се воведува редовна авиолинија. Новите летови, што се воспоствуваат првпат меѓу Украина...