експлозија

Пронајдени се 98 резултати на тема „експлозија“
Вести

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Над 70 загинати во експлозија на нафтовод, луѓето бегаа додека телата им горат

Жртвите од експлозијата на нафтоводот во мексиканскиот град Тлалхуеллан, Хидалго, се веќе над 70 . Претходно, беа евидентирани  66  загинати. Според...