центар

Пронајдени се 88 резултати на тема „центар“
Скопје

Се потврди лажната борба на градоначалникот Саша Богдановиќ за неконтролираното градење во општина Центар – обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ

Се потврди лажната борба на градоначалникот Саша Богдановиќ за неконтролираното градење во општина Центар. И после речиси 4 месеци...