Скопје ЈП Водовод и канализација - Скопје

Без вода дел од Центар

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санација на дефектот.

Без вода дел од Центар

Поради дефект на водоводната мрежа, без вода од 12:40 ќасот се корисниците на улиците „Роза Луксембург“, дел од „Петар Попарсов“, дел „Борка Талевски“, „Васил Стефановски“, „9-ти Мај“ и „Костурски херои“, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санација на дефектот.

To top