Скопје паркинг

Утре паркингот ќе биде бесплатен во Центар

По повод претстојниот државен празник „Св. Кирил и Методиј“ – Денот на сесловенските просветители од ЈП Паркинзи на општина Центар известуваат дека утре (петок) паркиралиштата со кои стопанисува ова јавно претпријатие ќе бидат без наплата за сите граѓани.

Утре паркингот ќе биде бесплатен во Центар

По повод претстојниот државен празник „Св. Кирил и Методиј“ – Денот на сесловенските просветители од ЈП Паркинзи на општина Центар известуваат дека утре (петок) паркиралиштата со кои стопанисува ова јавно претпријатие ќе бидат без наплата за сите граѓани.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата ќе продолжи на 25.05.2024 година (сабота) со вообичаено работно време.

ЈП ПОЦ им го честита празникот на сите граѓани.

To top