Бобан Стефковски

Пронајдени се 12 резултати на тема „Бобан Стефковски“
Вести

Стефковски: Локалната власт во Гази Баба не работи, во урбаните заедници има сообраќаен хаос, нема сигнализација и доволно паркинг места

Градоначалникот на општина Гази Баба во заминување, Борис Георгиевски во мандатот придонесе за парализирање на сообраќајот низ улиците...
Скопје

Стефковски: Изградба на фабрика за горење на хемиски отпад во Гази Баба ќе го загади воздухот и ќе влијае лошо на животната средина

Борис Георгиевски и СДСМ не водат сметка за здравјето на граѓаните и заштита на животната средина. Георгиевски сака да гради фабрика...
Вести

Курир интервју со Бобан Стефковски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ ОК Гази Баба: Општината доволно стагнираше, граѓаните заслужуваат подобра иднина

Курир направи интервју со претседателот на ОК ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба, Бобан Стефковски и истото можете да го прочитате во продолжение. 1.Вие...
Скопје

Стефковски: Граѓаните забележуваат стагнација на секое поле во државата- заслужуваат подобар и подостоинствен живот

Граѓаните забележуваат стагнација на секое поле во државата. Ова е заклучокот од средбата на тим од ВМРО-ДПМНЕ предводен од потпретседателот...