Македонија Гази Баба

Мисајловски во Булачани: Честитки за Стефковски за успешните проекти кои ги реализира

Тој присуствуваше на увид на изградба на спортска сала во Булачани.

Мисајловски во Булачани: Честитки за Стефковски за успешните проекти кои ги реализира

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во ИЕ 2, Владо Мисајловски денес е во посета на Гази Баба.

Тој присуствуваше на увид на изградба на спортска сала во Булачани.

„Честитки за градоначалникот на Гази Баба, Бобан Стефковски за успешните проекти кои ги реализира! Вака се сака Гази Баба со работа и со многу проекти“, порача Мисајловски.

Најнови вести од Македонија

To top