Австралија

Пронајдени се 165 резултати на тема „Австралија“
Вести

Австралија го намалува бројот на граѓани кои можат да се вратат во земјата поради зголемување на бројот на новозаразени

Австралија секоја недела ќе го преполови бројот на граѓани на кои ќе им биде дозволено да се вратат дома од странство, изјави австралискиот...