апел за помош

Пронајдени се 79 резултати на тема „апел за помош“
Живот и стил

Апел за помош на Даниела која 3 години се бори со тешката болест: Ме отпишаа, а јас сакам да живеам за децата

„Надежта последна умира“ го кажал некој, кој имал голема мака, а речиси и да не постои човек кој барем еднаш во животот не почувствувал...
Вести

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Апел за помош на Благица која пред 9 година донирала бубрег на синот, а сега и е потребна операција во Турција

Илија Стамков очајно бара финансиска помош за спас на неговата мајка, која пред девет години му го спасила животото нему со тоа што му...
Живот и стил

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Потребни сме и на Марина- нашите 100 денари за неа значат нормален живот, без парализирана рака и нога

Потребни сме и на Марина, која е самохрана мајка и која пред 12 години имала крварење на мозокот по што цела нејзина лева страна од телото...