Македонија Бидете хумани

Донирајте и споделете: 12-годишно девојче има потреба од наша помош

Т-Мобиле: 143-135 А1: 143-464

Донирајте и споделете: 12-годишно девојче има потреба од наша помош

На дванаесетгодишната Кара од Скопје итно и е потребно дијагностицирање, а потоа и лекување на ретката болест кое е неопходно да се направи во Шпанија, Барселона во болницата San Joan de Deu Barcelona Hospital.

Кара сè уште лежи на Клиниката за детски болести во Скопје. Само за дијагностицирање на болеста (14 дена испитувања и престој во болницата во Шпанија) потребни се 22.811 евра.

Секоја помош е добредојдена и е од големо значење за нејзиното семејство.

Донациите можат да се извршат преку следната банкарска сметка: 210-7000006840-83, НЛБ банка.

Исто така можете да донирате 100 денари и со повик на донаторските линии на А1 и Телеком.

Т-Мобиле: 143-135

А1: 143-464

Родител: Васе Селовски 076 404 310

Најнови вести од Македонија

To top