Македонија ДОНИРАЈ И СПОДЕЛИ

Да бидеме хумани: Малата Кара има ретка болест, потребна е наша помош

Семејството апелира за помош, која велат, ќе им значи бескрајно.

Да бидеме хумани: Малата Кара има ретка болест, потребна е наша помош

На 12-годишната Кара од Скопје итно ѝ е потребно дијагностицирање, а потоа и лекување за ретка болест.

Тоа треба да се направи во Барселона, Шпанија. Во меѓувмреме таа сè уште е на Клиниката за детски болести.

Семејството апелира за помош, која велат, ќе им значи бескрајно.

Најнови вести од Македонија

To top