Македонија Апел за помош

Да му помогнеме на малиот Илин за спокоен живот

Да му помогнеме на малиот Илин за спокоен живот

Да помогнеме за спокоен живот на Илин!

Малиот Илин има 3 години и роден е со невус (заболување на кожата што може да премине во меланом).

До сега се направени две операции, неопходно е да се направи трета операција како би се отстранило целосно делот кој е зафатен на кожата.

Донирајте на: https://bit.ly/doniraj-za-ilin

To top