Ана Брнабиќ

Пронајдени се 76 резултати на тема „Ана Брнабиќ“
Вести

Брнабиќ: Условување на евроинтеграциите со билатерални прашања ќе го отежне патот на сите нас од Западен Балкан кон ЕУ

Ако сме виделе една работа тоа е дека ако се постави некој преседан, тој се повторува. Апсолутно верувам дека може да и се случи и на Србија...