Познати свекрва за снаа

ТАА Е МЛАДА ЅВЕЗДА, НО ЈАС СЕ УШТЕ ДАВАМ ЧАСОВИ! Лепа Брена со искрен одговор ја „пецна“ Прија!

„Љуба Аличиќ пред неколку дена изјави дека Александра ги испратила сите пејачки во пензија“- ја праша водителот.

ТАА Е МЛАДА ЅВЕЗДА, НО ЈАС СЕ УШТЕ ДАВАМ ЧАСОВИ! Лепа Брена со искрен одговор ја „пецна“ Прија!

Лепа Брена даде интересен одговор на прашањето за нејзината снаа Александра Пријовиќ.

Александра Пријовиќ со турнејата „Од исток до запад“ го потврди статусот на најголема фолк ѕвезда во регионот. Познато е дека ја има целосната поддршка од семејството, но и од свекрвата Лепа Брена.

Facebook / LEPA BRENA

Сепак, Брена имаше интересен одговор кога водителот неодамна ја праша: „Љуба Аличиќ пред неколку дена изјави дека Александра ги испратила сите пејачки во пензија. Како го коментирате тоа?“

Брена прво почна да се смее, а потоа ја задеваше својата снаа одговарајќи: „Таа е млада ѕвезда, но да ви кажам нешто, има неколкумина кои се уште предаваме“, а потоа продолжи: „Ако Мик Џегер може да пее на осумдесет, зошто да не може и Лепа Брена?!“ додаде најголемата ѕвезда на поранешна Југославија.

To top