Познати Три децении

Лепа Брена објави фотографија стара 30 години: Овој ден е многу важен за неа (ФОТО)

Таа дефинитивно го потврди статусот на една од најголемите ѕвезди на овие простори.

Лепа Брена објави фотографија стара 30 години: Овој ден е многу важен за неа (ФОТО)

Лепа Брена денеска слави значаен јубилеј во кариерата, 30 години од познатиот „концерт на дожд“ што го одржа на Ташмајдан.

Таа дефинитивно го потврди статусот на една од најголемите ѕвезди на овие простори.

По тој повод Брена објави фотографиja од спектаклот кој се одржа на 13 јуни 1994 година пред 35.000 луѓе, а фантастичната атмосфера што ја направи за белградската публика се раскажуваше со години.

To top