Велешани продолжуваат со протестите: Повторно се повампири големоалбанската идеја, но за разлика од 2001-2002 година, на страната на оваа идеја застанаа и домашните предавници

Вести

На платото пред споменикот на Рацин на своите сограѓани им се обрати Снежана Пајтонџиева, претставник на Бранителите...