И Аеродром кажа „НЕ“ за населување на мигранти: Доселувањето ќе значи намалување на платите, евтина работна сила и губење на работни места

Вести

-Да ја спречиме одлуката на владата на СДСМ за доселување на мигранти, бидејќи после тоа ништо нема да биде исто....