Познати

ВЛЕЧЕ КУФЕР И ТОРБА И СЕ ВОЗИ ВО АВТОБУС: Драгана Мирковиќ се враќа во Србија, вака е фатена на аеродромот во Виена (ФОТО)

ВЛЕЧЕ КУФЕР И ТОРБА И СЕ ВОЗИ ВО АВТОБУС: Драгана Мирковиќ се враќа во Србија, вака е фатена на аеродромот во Виена (ФОТО)

Драгана Мирковиќ моментално се разведува од Тони по повеќе од две децении заеднички живот, а некои од медиумите ја фотографираа на аеродромот во Виена непосредно пред патувањето во Белград.

Музичката ѕвезда се возела со автобус до аеродромот пред да влезе во авионот, а била одлично расположена, насмеана цело време.

Со себе влечела куфер и торба, а додека седела во автобус не го испуштала мобилниот телефон.

Некои од шпекулациите се дека останала без пари, но очигледно е дека тоа не е така. Сепак се чини дека Драгана се одлучила за ваков транспорт поради заштедата на време, но и од практични причини.

Најнови вести од Познати

To top