александар стојкоски

Пронајдени се 78 резултати на тема „александар стојкоски“
Скопје

Стојкоски на работна средба со претставник на фирмата Анизор, избрана и задолжена за зимско одржување на улиците во општината

Градоначалникот на Ѓорче Петров Александар Стојкоски преку статус на Фејсбук информира дека денес имал работен состанок со претставник...
Скопје

Стојкоски во посета на осум училишта: Неопходна е модерна образовна инфраструктура, еднакви можности за образование на сите ученици

Со цел подобрување на условите во образовните институции, градоначалникот на Ѓорче Петров, Александар Стојкоски посети шест основни...
Скопје

Стојкоски со учениците за Светскиот ден на детето: Имаат право да бидат слушнати и слободно да кажат свое мислење

Александар Стојкоски, градоначалник на Ѓорче Петров, со посета во училиштето „Ѓорче Петров“ ја одбележа Светската недела на детето....
Скопје

Стојкоски скрати од парите за патувања, цвеќиња, одржувања на возила: Советот на Ѓорче го усвои ребалансот на Буџетот со пари за новата градинка

Општина Ѓорче Петров кратејќи од парите наменети за трошоци на градоначалникот Александар Стојкоски, Советот и администрацијата, обезбеди...
Скопје

Стојкоски: Со одбележувањето на 77 години од ослободувањето на Ѓорче Петров денес се сеќаваме на борбата за слобода, но и на обврската истата да ја браниме

Нека ни е честит и вековит 14ти Ноември – Денот на ослободување на Ѓорче Петров. Овој ден е можност да се потсетиме на борбата и непокорот...
Скопје

Стојкоски го менува Ѓорче, го прави место без заборавени места: Жителите на две села добиваат пристапни патишта до обработливите површини

Ѓорче Петров добива рамномерен развој и станува општина во која секој граѓанин е важен. Ова го смета градоначалникот Александар Стојкоски,...
Општини

Градоначалникот Стојкоски за десет дена започна со 12 проекти: „Во Ѓорче Петров ќе биде добро за сите жители“

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски за десет дена започна реализација на 12 проекти. Тој соопшти во која фаза...
Скопје

Стојкоски: Во соработка со USAID го реализираме проектот за меѓуетничка интеграција, во Ѓорче Петров се слуша гласот на младите

Во соработка со USAID – US Agency for International Development го реализираме проектот за меѓуетничка интеграција, во кој преку младинска акција се вклучени...
Скопје

Стојкоски: Го слушаме вашиот глас, нема веќе отпад на пешачката патека, екипите на Ѓорче се на терен и го средуваат ова запуштено место

Нема повеќе висока вегетација, купишта отпад и малку клупи и канти за отпадоци на пешачката патека кај насипот! Екипите на Ѓорче се веќе...