Скопје погледнете го возниот ред по линии

Автобусите на ЈСП на 31 декември и 1 јануари ќе возат по неделен возен ред

ЈСП информира дека в недела, на 31 декември годинава, и понеделник, на 1 јануари 2024 година, јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, при што на 1 јануари првите вклучувања на возилата ќе бидат подоцна од вообичаеното, а останатите согласно неделниот возен ред.

Автобусите на ЈСП на 31 декември и 1 јануари ќе возат по неделен возен ред

Од вторник, 2 јануари, јавниот превоз ќе продолжи да функционира вообичаено, односно по редуциран делничен зимен ред, кој ќе важи до крајот на зимскиот училиштен распуст.

Во недела, на 31 декември, и понеделник, на 1 јануари, билетарниците и центрите за персонализација, нема да работат.

Од вторник, тие ќе продолжат со вообичаено работно време.

Жичарницата, на 31 декември, ќе работи вообичаено, од 10 до 17 часот, а на 1 јануари од 11 до 17 часот.
Во прилог го објавуваме распоред на првите вклучувања на сите линии (градски и приградски) на 1 јануари.

ВКЛУЧУВАЊА НА 1.01.2024 год

ГРАДСКИ ЛИНИИ

Линија 2 7.05 ч од Автокоманда 1 7.10 ч од Сарај

Линија 2А 11.31 ч од Железара 12.25 ч од Сарај

Линија 3 10.30 ч од Панорама 9.45 ч од Сп.сала Јане Сандански

Линија 3Б 8.45 ч од Кв.пазар 9.30 ч од Панорама

Линија 4 11.40 ч од Хром 11.40 ч од 11 Октомври

Линија 4А 14.43 ч од Усје 15.30 ч Тафталиџе

Линија 5 6.43 ч од Н.Лисиче 6.43 ч од Дексион

Линија 7 7.45 ч од Г.Лисиче 7.59 ч од Карпош 3

Линија 8 11.40 ч од Љуб.пат 11 ч од Влае

Линија 9 7.55 ч од Кл.центар 7.15 ч од Ск.север

Линија 15 6.38 ч од Н.Лисиче 7.23 ч од Карпош 4

Линија 15А 7.26 ч од Н.Лисиче 6.45 ч од Карпош

Линија 16 7.30 ч од Пржино 7.05 ч од Железара

Линија 19 7.40 ч од Карпош 4 8.10 ч од Ш.Оризари

Линија 20 7.40 ч од Тр.центар 8.20 ч од Тр.центар

Линија 21 11.15 ч од Тр.центар 12.05 ч од Бардовци

Линија 22 7.35 ч од Тр.центар 8.25 ч од Лепенец

Линија 22А 9.43 ч од Кл.центар 8.50 ч од Лепенец

Линија 23 7.45 ч од Ченто 8.41 ч од Дом на печат

Линија 24 8.50 ч од Припор 8.10 ч од Тафталиџе 2

Линија 25 10 ч од Тр.центар 10.40 ч од Средно Водно

Линија 27 12.05 ч од Дом на печат 12.45 ч од Вардарска

Линија 41 7.27 ч од Тр.центар 7.14 ч од Драчево Типо

Линија 50 7.08 ч од Хиподром 7.44 ч од Кл.центар

Линија 57 7.15 ч од Радишани 7.32 ч од Козле

Линија 59 11.35 ч од К.бара 10.50 ч од Карпош

Линија 65В 8.13 ч од Тр.центар 7.33 ч од Стајковци, Бр.пат

ВКЛУЧУВАЊА НА 1.01.2024 год

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ

Линија 18 13.25 ч од Тр.центар 14 ч од Визбегово

Линија 31 12.15 ч од Тр.центар 13 ч од Д.Лисиче

Линија 32 15.05 ч од Тр.центар 15.50 ч од Љубин

Линија 47 10.40 ч од Тр.центар 11.25 ч од Љубанци

Линија 47а 13.30 ч Тр.центар 14.15 ч од Љуботен

Линија 51 12.05 ч од Тр.центар 13.10 ч од Студеничани

Линија 52 10.20 ч од Тр.центар 11.10 ч од Ржаничино

Линија 53 8.45 ч од Тр.центар 7.20 ч од К.Бања

Линија 55 8.40 ч од Тр.центар 9.15 ч од Арачиново

Линија 56 10 ч од Тр.центар 11 ч од Бојане

Линија 58 13.30 ч од Тр.центар 14.20 ч Добри дол

Линија 58а 7.10 ч од Тр.центар 8 ч од Св.Петка

Линија 58б 14.30 ч од Тр.центар 15.30 ч од Брзовец

Линија 60 12.10 ч од Тр.центар 13 ч од Матка

Линија 61 12.05 ч од Тр.центар 13 ч од Побожје

Линија 63 8.20 ч од Тр.центар 9.20 ч од Мралино

Линија 63а 14 ч Тр.центар 14.50 ч од Ајватовци

Линија 164 11.20 ч од Волково 11.30 ч од Никиштани

Линија 65 7.10 ч од Тр.центар 8 ч од Раштак

Линија 66 7.10 ч од Тр.центар 8.15 ч од Бучинци

Линија 67 7.50 ч од Тр.центар 8.50 ч од Зелениково

Линија 68 10.20 ч од Тр.центар 11.40 ч од Сушица

Линија 70 10.45 ч од Тр.центар 11.25 ч од Батинци

Линија 71 12.50 ч од Тр.центар 13.40 ч од Бањани

Линија 74 12.30 ч од Драчево 12.50 ч од Д.Количани

Линија 81 11.40 ч од Тр.центар 12.40 ч од Горњани

To top