јсп

Пронајдени се 174 резултати на тема „јсп“
Скопје

ОВА МОРА ДА ГО ИМАТЕ НА УМ: Поради најавениот протест голем дел од автобуските линии ќе имаат изменет режим на сообраќање

JСП Скопје информира дека денеска, петок (26.02.2021 година), поради најавен протест и блокада на повеќе сообраќајници, голем дел од автобуските...
Вести

ЈСП со важно известување – поради најавениот протест и блокада голем дел од автобуски линии ќе имаат изменет режим на сообраќање

JСП Скопје информира дека денеска, петок (26.02.2021 година), поради најавен протест и блокада на повеќе сообраќајници, голем дел од автобуските...
Вести

ЈСП стана најголем загубар во земјава: Возачите немаат земено плата, владата ќе го крпи претпријатието со 2 милиони евра

Имено владата со инјекција од преку 2 милиони евра ќе ги покрива загубите кои ги претрпе ЈСП во изминатиов период. Според одлуката на...
Скопје

ФОТО: Преполни автобусите на ЈСП, власта освен што ограничува број на патници не го зголемува бројот на автобуси

Преполни автобуси, со патници залепени едни до други кои што си дишат во врат е секојдневната слика во скопскиот јавен превоз. И покрај...