возен ред

Пронајдени се 36 резултати на тема „возен ред“
Скопје

ДОКОЛКУ КОРИСТИТЕ ЈАВЕН ПРЕВОЗ ЗА ЗАДУШНИЦА ИМАЈТЕ ГО ОВА НА УМ: ЈСП со важно соопштение по повод верскиот празник

Јавното Сообраќајно Претпријатие  информира дека поради верскиот празник Задушница, утре, петок (25.02.2022 година) и во сабота (26.02.2022 година),...