Регион детали

ФОТО: Објавени нови фотографии од девојчето што наликува на Данка и од жените со неа – Виенската полиција издаде соопштение

Полицијата во своето соопштение наведува и дека роднините на исчезнатото девојче го гледале видеото направено на станицата во овој град и дека претпоставуваат дека тоа би можело да биде Данка.

ФОТО: Објавени нови фотографии од девојчето што наликува на Данка и од жените со неа – Виенската полиција издаде соопштение

Виенската полиција објави соопштение во кое достави две нови фотографии од девојчето од Виена кое наликува на Данка Илиќ (2).

Полицијата во своето соопштение наведува и дека роднините на исчезнатото девојче го гледале видеото направено на станицата во овој град и дека претпоставуваат дека тоа би можело да биде Данка.

Како што се наведува во полициското соопштение, тие во моментов трагаат по жени кои биле во друштво на девојче кое личи на Данка Илиќ и ги повикуваат луѓето да се обратат во полиција доколку знаат каде се наоѓаат.

polizei.gv.at

Како што се наведува во соопштението на виенската полиција, информациите се испраќаат до полицијата и на телефонскиот број 01-31310-33800 или која било полициска станица.

Данка Илиќ исчезна во вторникот на 26 март во 13 часот од дворот каде била со мајка и и брат и.

Најнови вести од Регион

To top