Македонија возете внимателно

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно и по претежно суви коловози

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно, по претежно суви коловози. Сите патни правци во државата се проодни. На одредени патни правци кои поминуват низ клисури и усеци можна е појава на поситни одрони.

Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно и по претежно суви коловози

ЈП Македонијапат апелира на внимателно управување со возилата,почитување на поставената сообраќајна сигнализација,како и прилагодување на брзината спрема условите на патот.

To top