македонија

Пронајдени се 465 резултати на тема „македонија“
Вести

Недела на падови и соочување со реалноста: Македонија со хибриден режим, најкорумпирана во Европа и со најмали плати

Македонија на врвот на табелите, но само во негативна конотација. Речиси со ниту еден успех не можеме да се пофалиме, лидери сме само...
Вести

„Брзиот воз“ на СДСМ кон ЕУ излета од шините! Никовски: Нашите проблеми со потпишувањето на Договорите со Грција и Бугарија, не се завршени

По низата економски катастрофи и коруптивни скандали и „брзиот воз“ на СДСМ и Зоран Заев за патот кон ЕУ излета од шините. Ниту со промената...
Вести

Благодарение на Заевото владеење, наместо датум за ЕУ ќе добиеме „ јасна рамка“ – потврди и претседавачот Хрватска

Премиерот на Хрватска, Андреј Пленковиќ, изјави дека хрватското претседавање со Европската Унија преку Самитот во Загреб во мај годинава...