Македонија ЗНАМ

Собрани над 10.000 потписи: Максим Димитриевски официјално станува кандидат за претседател на Македонија

Продолжуваме заедно до конечна победа – напиша тој на својот Фејсбук профил.

Собрани над 10.000 потписи: Максим Димитриевски официјално станува кандидат за претседател на Македонија

Градоначалникот на Куманово и лидер на ЗНАМ, Максим Димитриевски, официјално влегува во трката за претседател.

Тој го собра доволниот број на потписи за да стане кандидат пред претстојните избори.

„Над 10.000+ потписи за кандидат за Претседател! Благодарам за поддршката. Продолжуваме заедно до конечна победа“ – напиша тој на својот Фејсбук профил.

To top