максим димитриевски

Пронајдени се 42 резултати на тема „максим димитриевски“
Вести

Коментар на денот – Петрушевски: Димитриевски потрошил 7 милијарди денари буџет за 4 години, а не направи ништо од тоа што вети

Општина Куманово е единствен случај во државата, па и пошироко во развиениот демократски свет, каде повеќе од 30 години една политичка...
Општини

Божиновски: Димитриески даде тендер од 10,4 милиони денари, пари на кумановчани, за нечисти коловози и заледени улици

Најпрво благодарност за вашата пожртвуваност во овие услови, да си го ризикувате здравјето по овие наши кумановски улици да си ја извршувате...
Вести

Димитриевски ја призна неспособноста на СДСМ, нивниот бастион Куманово од вкупно 46 села до ден денес 43 немаат вода

Градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски вечерва при своето гостување во емисијата „Што не е јасно“ посочи дека тој не е виновен...
Вести

Димитриевски обвини дека кривичната пријава кон него е чиста елиминација на политички неистомисленици, алудирајќи на СДСМ

Градоначалникот на Куманово, Максим Димитриески во своето јавување во емисијата „Отворено студио“ на телевизија 24 каде што посочи...
Вести

Власта ќе го казни градоначалникот Димитриевски оти се тестирал наместо да седи во изолација, но молчат како позитивниот испадна негативен?!

Градоначалникот на Куманово, Максим Димитриевски, смеел да го напушти својот дом само во случај на влошување на здравствената состојба...
Вести

Кумановскиот градоначалник објави дека е негативен на КОВИД-19, го местеше ли некој од власта Максим Димитриевски?

Кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски објави дека е негативен на КОВИД-19. Вели дека ги отфрла сите наводи за негова позитивност...