Македонија Маврово

Сајкоски: Неопходно е да направиме промени кои ќе нè носат кон подобра иднина во Македонија

-Гласот за Гордана Силјаноска Давкова е глас за човек со свое обележје и лидер кој ќе ја претставува и брани Македонија во светот, посочи тој.

Сајкоски: Неопходно е да направиме промени кои ќе нè носат кон подобра иднина во Македонија

Неопходно е да направиме промени кои ќе нè носат кон подобра иднина во Македонија, вели генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во ИЕ 5, Ѓорѓија Сајкоски.

-Гласот за Гордана Силјаноска Давкова е глас за човек со свое обележје и лидер кој ќе ја претставува и брани Македонија во светот, посочи тој.

Најнови вести од Македонија

To top