владо мисајловски

Пронајдени се 150 резултати на тема „владо мисајловски“
Вести

Мисајловски: Се троши на репрезентации и патувања, наместо да се пренаменат средствата од буџетот за болниците и медицинскиот кадар

Во вечерашната „Клик Плус“ на ТВ21 телевизија, потретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски, истакна дека сите средства со коишто...
Вести

Мисајловски: Власта ќе ги крати сите плати во администрацијата, а истата денеска потпиша договори за нови вработувања на неопределено

Мора да констатирам една работа дека добиваме различни изјави дали буџетот е ликвиден и дали има доволно пари пред неколку дена слушнавме...
Вести

Мисајловски помеѓу граѓаните во Ѓорче Петров: Ѓорчепетровци се горд народ кој си ја сака државата повеќе од се, време е за обнова

Масовна средба со граѓаните во Ѓорче Петров. Проблемите секаде исти. Разочарување, неисполнети ветувања, деградирање на националните...
Вести

Мисајловски во Шуто Оризари: Младите се иселуваат со забрзан тек, а стандардот кој стагнира само им ги напластува проблемите на граѓаните- но заедно ќе ја обновиме Македонија

Имав убава можност денеска да бидам со граѓаните во скопската општина Шуто Оризари. Нашите сограѓани Роми се конститутивен елемент...